Розробка проектів колективних договорів для комунальних некомерційних підприємств за різними системами оплати праці

18 Вер

Центр «Медицина ВМ» розширила перелік послуг, які надає своїм клієнтам.

Під час реформи медичної галузі більшість комунальних закладів охорони здоров’я трансформувалися у комунальні некомерційні підприємства. Така зміна вимагає іншого підходу до системи нарахування заробітної плати на підприємствах охорони здоров’я.

Ми розробляємо проекти колективних договорів для комунальних некомерційних підприємств за різними системами оплати праці. Вносимо зміни та доповнення до чинних колективних договорів з метою їх застосування на підприємствах та у відповідності до останніх змін законодавства. Вносимо до колективних договорів зобов’язання роботодавця з надання платних послуг.

Розробляємо Розділ «Оплата праці» колективного договору в залежності від рівня (високого, середнього, низького) фінансування та джерел фінансування (НСЗУ, органів місцевого самоврядування, платних послуг тощо).

Пропонуємо аналіз вже діючого колективного договору на відповідність останнім змінам законодавства, супроводження процесу його укладення, а саме: переговори з трудовим колективом (внесення письмової пропозиції про його укладення, протоколи обговорення проекту колективного договору, протокол його затвердження тощо), розроблення різних систем оплати праці. Маємо багаторічний досвід щодо колдоговірної роботи.

  • Якщо Ваш колективний договір не відповідає вимогам чинного законодавства;
  • Якщо Вам потрібно негайно привести норми колективного договору до інших норм нарахування заробітної плати в КНП;
  • Якщо у Вас на підприємстві поки що не має фахівця, здатного очолити роботу по розробці колективного договору комунального некомерційного підприємства,
  • Ми розробимо колективний договір, додатки до нього, внесемо зміни та доповнення до чинного колективного договору.
  • Ви можете звернутися на нашу адресу або зателефонувати:
  • Офіс-менеджер Оксана Георгіївна
    м/т. +380 96 613 0176
    т. (044) 221-53-62
    e-mail: medicina-vm@outlook.com

Все буде зроблено професійно та якісно!